Lyssna på fjärde veckans bidrag

2012-02-23 (torsdag)

Schlagerpinglan: I dag får vi en första liten hint om vilket bidrag som egentligen är det starkaste i Melodifestivalen 2012 då vi får tjuvlyssna på de resterande bidragen. De minuterlånga klippen från repetitionerna i Malmö inför den fjärde deltävlingen har börjat att dyka upp på SVT:s Melodifestivalsajt och jag fyller på här nedan med länkar allt eftersom.

Lyssna på 60 sekunder av fjärde deltävlingens bidrag:
1. “The Girl”, Charlotte Perrelli
2. “Allting blir bra igen”, OPA!
3. “Land of Broken Dreams”, Dynazty
4. “Don’t Let Me Down”, Lotta Engberg och Christer Sjögren
5. “Goosebumps”, Hanna Lindblad
6. “Kyss mig”, Axel Algmark
7. “Why Start A Fire”, Lisa Miskovsky
8. “Amazing”, Danny Saucedo
(Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Som vanligt så rapporterar bl.a. Schlagerprofilerna, Torbjörn Ek och Poplight direkt från repen för er som är intresserade.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Lyssna på fjärde veckans bidrag”

  1. Anette

    Ja då har vi hört alla 32 bidragen i år då. Tråkigt att behöva säga det men detta är nog det sämsta året sammantaget sen jag började lyssna. Av 32 låtar är i mitt tycker hela 24 st ren dynga. Tre går väl an och endast fem har någon klass. Dessa är Loreen från första deltävlingen, ingen från andra, Andreas Jonsson och Molly från tredje och Lisa Miskovsky och Dynazty från sista. Tyvärr kommer ju det som vanligt att vara småtjejerna som röstar så då går ju Danny vidare. Helt ok för den är ju inte lika dålig och enformig som In the Club. Grym besvikelse detta året så nu hoppar jag över deltävlingen på lördag.

  2. Schlagerpinglan

    @Anette, Tycker nog att det är ett mellanår med många intetsägande låtar, ett fåtal bra och en del riktiga bottennapp. I år verkar de först och främst ha gått på intressanta artister. I slutändan är det ju endast en bra låt som behövs och det tror jag vi har i Loreens bidrag.

  3. Niclas

    Mellanår… Japp håller fullt med och som det känns nu så är det bara Loreens låt som håller. Så man får hålla tummarna att Svenska folket tycker detsamma.. Men jag åker till Jordanien imorgon och kommer inte att sakna den sista delfinalen. Men är hemma till finalen solbränd och utvilad, och ska rösta på Loreen. Häls Niclas

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se