Schlagerpinglan: Vi hinner med resultatet av ytterligae en undersökning innan det är dags för liveshowen. Här nedan ser ni de tio länder som undersökningen Europrediction 2014 tror tar sig vidare till final i Eurovision Song Contest 2014 från den första semifinalen. Resultatet kommer genom en sammanslagning av oikotimes.com:s läsares samt en speciell jurys röster, allt för att försöka efterlikna det verkliga resultatet:

Resultatet av Europrediction 2014 – Semifinal 1 :
1. Armenien – “Not Alone“, Aram MP3
2. Sverige – “Undo”, Sanna Nielsen
3. Ukraina – “Tick-Tock”, Maria Yaremchuk
4. Ungern – “Running”, András Kállay-Saunders
5. Azerbajdzjan – “Start A Fire”, Dilara Kazimova
6. Ryssland – “Shine”, Tolmachevy Sisters
7. Portugal – “Quero Ser Tua“, Suzy
8. Island – “No Prejudice“, Pollapönk
9. Estland – “Amazing”, Tanja
10. Montenegro – “Moj Svijet”, Sergej Ćetković
(Källa: oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Jämför man med BigPoll:s resultat och min egen lista så är det intressant att se att nu även Portugal och Island slängts in som potentiella finalister. 🙂 Som sagt, det kan bli en riktigt spännande kväll med ett flertal oväntade resultat.

Jag återkommer med resultatet efter showen samt en lite mer utförlig sammanställning i morgon då jag sovit på saken, det kan kanske behövas. 😉 Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig Eurovision-kväll och hoppas att det går riktigt bra för Sanna samt att vi alla får vidare i alla fall några av våra egna favoriter till finalen. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Resultatet av Europrediction 2014 Semifinal 1”

  1. Micke

    Hade fem favvisar innan. Nederländerna, Armenien, Sverige, Ryssland och Montenegro. De som förstärkte var Nederländerna och Montenegro. Ryssland tappade lite.

    Hade innan fyra jag absolut inte tar till mig. Estland, Island, Ukraina och Ungern. Av dessa var det ett bidrag som blev än sämre för mig och det var Ukraina. My oh my vad den ……………………..

    Något speciellt man lade märke till? Ja San Marinos Valentinas otroliga nervositet. Hon som tidigare sett så stark ut 2012 och 2013 på scen. Tror hon är livrädd för att misslyckas igen.

    Avslutningsvis. Oh my så överlägsen Nederländerna är ikväll

  2. Kerstin

    Alla de som jag absolut ville ha med kom med för min del så det känns jättekul. Sverige, Nederländerna och Ungern stod i en klass för sig ikväll. Kul för San Marino också. God Natt alla!!

  3. Nathalie

    Åh! Vad glad jag är över att Montenegro, Sverige, Ukraina & faktiskt: San Marino som för mig var kvällens största överraskning. Blev riktigt glad över att se Island också!
    Så på det stora hela var det en bra show.

    Men de danska programledarna- de tyckte jag verkligen inte om!

  4. Micke

    God natt med dig Kerstin 🙂

    Alla mina fem gick vidare och lilla San Marino fick äntligen glädja sig i ESC så jag är nöjd. Dessa fem plus Italien och Tyskland så minst sju av mina bidrag är i final 🙂 Vem vet kanske får jag med alla mina tretton. I så fall måste dessa gå vidare på torsdag: Malta, Israel, Slovenien, Norge, Österrike och Finland

  5. André

    Nederländerna växte ytterligare för mig också ikväll och jag tyckte de var bäst av alla ikväll! Kvalité belönar sig vilket är kul att se 🙂 man behöver inte alltid göra ett spektakulärt nummer för att lyckas. Kul!

    Armenien fortsätter sjunka för mig. För mig blev det tydligt att han inte är någon bra live-sångare och han verkade stel och ansträngd på scenen och gjorde inte låten rättvisa. I konkurrensen tyckte jag faktiskt Armenien var en av de svagare ikväll och jag varken tror eller hoppas att det blir en vinst för de i år.

  6. Davve

    Kul att Sverige nu leder betingoddsen som slutvinnare överlägset!

  7. Peter

    Den ENDA låten man blev riktigt GLAD av var ju
    Lettlands “cake to bake” – Bra medryckande melodi
    och den går inte ens vidare när Islands låt som är ett
    stort skämmt går vidare – Vart är världen på väg ?

    San Marino en stor glad överraskning !

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se