PolenSedan tidigare är det känt att TV-bolaget TVP kommer att utse Polens bidrag i Eurovision Song Contest 2018 genom den nationella uttagningen “Krajowe Eliminacje 2018” och i går så började de att ta emot bidrag från manade artister och låtskrivare.

Deadline är satt till den 1:a februari och även i år godkänner de bidrag från utländska låtskrivare. Bidragen/ansökningarna skickas till eurowizja@tvp.pl medan reglerna och ytterligare information finns på tvp.pl. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Efter att Polen nu två år i rad (enligt min åsikt) skickat starka ballader med intressanta artister till ESC (“Color of Your Life” 2016 och “Flashlight” 2017) så är jag rejält frestad att ha höga förväntningar på “Krajowe Eliminacje 2018“. Jag försöker dock att hålla mig lite lagom neutral och hoppas i stället på en angenäm överraskning när de väl presenterar sitt startfält. Lycka till, Polen. 😀

Mer om Polens förberedelser inför ESC 2018 (inkl. deras åtta senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Polen i ESC 2018“.

Relaterad information: En sammanställning över olika länder som tar emot bidrag till sina ESC-uttagingar och ESC-internval just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2018“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se