Inställningen avgör

2007-05-13 (söndag)

Schlagerpinglan: ESC har alltid varit mycket omdiskuterat, men aldrig förr har det stormat så kraftigt kring tävlingen som det gör nu. Aldrig förr har så många kritiska röster hotat med bojkott. Så, handen på hjärtat, hur kommer du att göra inför nästa års Eurovision Song Contest?

  1. Du förfasas över den orättvisa röstningen, den enorma mängden av bidrag och den usla kvalitén på låtarna. Du klagar för alla som vill lyssna, hotar att bojkotta tävlingen och gör verkligen det.
  2. Du retar dig på röstningen, mängden och kvalitén på låtarna, klagar högljutt och hotar med bojkott. Trots att du mest ser negativa saker med tävlingen så lyckas du irriterande nog inte att sluta följa den.
  3. Du inser och accepterar att Eurovision Song Contest inte är densamma som för 20 år sedan, vilket inte många saker i världen är. Du fortsätter att, i sann eurovisions-anda, risa och rosa och njuta av hela spektaklet.

Eftersom det inte blir roligare än man gör det så väljer jag det sistnämnda. Detta innebär att trots att även jag har en del negativa tankar angående utvecklingen av ESC så kommer jag inte att fokusera på dem. Så, nu när detta är klargjort: Välkommen till Schlagerpinglans nya blogg.

Här kommer jag att rapportera och kommentera schlagernyheter som jag snokar rätt på lite varstans på nätet. Jag kommer även att flika in med lite intressanta åsikter, fakta och statistik. Faktan söker jag naturligtvis upp på nätet. Tro inte att jag har allt i huvudet. Man är väl ingen schlagernörd heller.

Kanske underlig tid att starta en blogg på. Precis efter att tävlingen är avgjord och flera månader innan den drar igång igen. Men men, vi går ut löst…

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se