Azerbajdzjan i ESC 2008?

2007-05-17 (torsdag)

AzTV blir aktiv medlem i EBU (Europeiska Radio- och TV-unionen) den 15:e juni, vilket är den viktigaste förutsättningen för att få vara med i tävlingen. En företrädare för AzTV bekräftar att AzTV kommer att skicka in en ansökan om att få vara med i Belgrad 2008. Men eftersom det kan komma att sättas en gräns för hur många nykomlingar som får vara med, så är det inte garanti för att de får vara med redan nästa år.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Lämmeltåget fortsätter. Schlagerpinglan gjorde lite undersökande journalistik och hittade lite oroande fakta på wikipedia.org. Hoppas att det iallafall är NÅGOT land som inte vill vara med och leka.

EBU:s medlemmar 2007:
Aktiva: 74 st från 55 länder
Associerade: 43 st från 25 länder

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se