Mihai Traistariu dementerar

2007-06-10 (söndag)

Mihai Traistariu dementerar uppgifterna att han skulle vilja ställa upp för Ryssland i ESC. Det han menat i den aktuella intervjun var att han skulle kunna tänka sig att ställa upp med en låt av Philip Kirkorov eftersom han har skrivit både ”Never let you go” (med Dima Bilan 2006) och ”Work your magic” (med Koldun 2007). Men detta skulle vara för Rumänien, inte Ryssland.
(Fritt översatt/sammanfattat från oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Ständigt denne Dima Bilan… Fattas bara att han ställer upp nästa år.

Vad gäller Kirkorovs låtar så kan jag bara hålla med Traistariu, de är väldigt bra. Förhoppningsvis fortsätter han att skriva ESC-låtar, förr eller senare vinner han. Varför inte en specialskriven till Magnus Carlsson?

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se