Neeeeeeeeeeeeeej!

2007-06-15 (fredag)

“Enligt vad Expressen erfar kan det nu vara dags för en Carola-ballad i Melodifestivalen. – “Hon ska göra något hon aldrig har gjort tidigare”. Allt talar för en ballad, säger en källa med insyn. Enligt källan förhandlar Carola just nu med SVT och det är redan så gott som klart att hon ställer upp.

Christer Björkman ställer sig positiv till Carolas förslag. – “Hon har en väldigt bra idé”, säger han.” (Källa: Expressen)

Schlagerpinglan: Alla försök att kopiera förra årets vinnarlåt är patetiska och fungerar i princip aldrig. Att vi ska ställa upp med en ballad nästa år är som att redan nu avsäga sig chansen till att gå vidare till final.

Tyvär så verkar många tro att man vinner genom att ha rätt artist. M.a.o. så kommer Carola ännu en gång få representera Sverige med en halvtaskig låt. Varför förstår inte folk att man vinner p.g.a. låten, inte artisten. Tänker ni rösta nästa år, tänk på följande:

 • Välj inte en bra artist med en dålig/halvtaskig låt.
 • Välj inte en låt som påminner om “Molitva”.
 • Välj inte en artist bara för att han är “söt”.
 • Välj inte en artist som har tendenser till falsksång.
 • Välj inte en låt bara för att du tycker om den, den ska funka i ESC.
 • Uppdaterad 2010-05-31:
  Schlagerpinglan: An en händelse gick jag in och läste lite gamla inlägg och hamnade här. Hade någon frågat mig om jag verkligen skrivit sista punkten i listan ovan så hade jag svarat “nej”, för det är verkligen inte min åsikt i dag. Naturligtvis ska man rösta på den låt som man personligen känner mest för, vad som fungerar i ESC vet ju ingen. Här förstår jag inte riktigt hur jag resonerat.

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se