Dagens datordänga 07-07-24

2007-07-24 (tisdag)

Schlagerpinglan: Efter att ha läst på esctoday.com att Samantha Janus ska vara med i en brittisk såpopera så har jag plågats av hennes “A Message To Your Heart” i tid och otid. Trots att det var 16 år sedan den lyckades placera Storbritannien på plats 10 av 22 möjliga, så kommer jag ihåg den som igår.

Jag var bara tvungen att återuppliva gamla minnen på youtube, se länken nedan, och det var bara att konstatera att: Jo, hon sjöng lika falskt som jag hade för mig och framförandet och texten kolliderade på samma sätt som jag hade för mig. Hur den kunde komma 10:a är ett litet mysterium.

Länk till uppträdandet i Eurovision Song Contest:
Samantha Janus, “A Message To Your Heart”, Storbritannien (1991), YouTube

Länk till texten:
“A Message To Your Heart”, Storbritannien (1991), diggiloo.net

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se