Angelica vill igen

2007-07-26 (torsdag)

Angelica Agurbash vill ställa upp i Eurovision Song Contest igen. 2005 misslyckades hon med att ta Vitryssland vidare från semin med “Love me tonight“. 2007 så blev hennes låt diskad från det vitryska kvalet. Källor uppger att Angelica nu inte bara är redo att försöka igen, utan även har hittat en del potentiella låtar.
(Fritt översatt/sammanfattat från oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Om detta är glädjande besked eller inte vet jag inte riktigt. Låten “Love me tonight” tillhörde en av mina absoluta favoriter 2005 och uppträdandet var underhållande, men där tog det roliga slut.

Jag är nog beredd att instämma med en kommentar på youtube som förklarade varför hon inte gick vidare från semin: “hon sjöng som en groda”.

Under texten finns en länk till Angelica i semin 2005. Om man inte är nostalgisk och tvunget vill se live-uppträdandet, utan bara vill njuta av låten, så finns det även en länk till musikvideon där hennes sånginsats är justerad.

Länk till uppträdandet i Eurovision Song Contest:
Angelica Agurbash, “Love me tonight”, 2005, YouTube

Länk till musikvideo:
Angelica Agurbash, “Love me tonight”, YouTube

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se