Dagens datordänga 07-09-17

2007-09-17 (måndag)

Schlagerpinglan: En bieffekt av att gå på nostalgitripp genom olika länders ESC-historia är att man hela tiden får en massa konstiga låtar på huvudet. Den senaste i raden är Danmarks “Alt det som ingen ser” med Lotte Nilsson & Kenny Lübcke som kom 12:a 1992.

Min danska är som tur är inte så lättförstålig, så min man har nog inte förstått att jag springer omkring här hemma och skrålar på en låt som hyllar otrohet. 🙂 Den tillhör inte riktigt mina favoriter, men svängig är den iallafall.

Länk till uppträdandet i Eurovision Song Contest:
Lotte & Kenny, “Alt det som ingen ser”, Danmark (1992), YouTube

Länk till texten:
“Alt det som ingen ser”, Danmark (1992), diggiloo.net

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se