Snart dags för artisterna?

2007-12-07 (fredag)

SVT kommer att hålla två presskonferenser där de tänker presentera artisterna som ska tävla i Melodifestivalen 2008.

Den 10:e december kl. 10:00 presenteras de som ska tävla i Göteborg och Västerås. Den 11:e december kl. 10:00 presenteras Linköpings och Karlskronas artister. Jokrarna presenteras dock inte förrän i början av januari. (Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: SVT gör vad de kan för att bygga upp spänningen genom att först senarelägga presentationen och sedan dela upp den på två dagar. De lyckas dock inte få mig det minsta spänd, snarare en aning irriterad. Varför göra det så krångligt? Vi får reda på artisterna förr eller senare ändå. Fram med dem bara! 🙂

(Det kan ju också vara så enkelt som att de vill samla alla artisterna på en gång och alla inte kunde samma dag, men hur glamoröst och spännande låter det?)

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se