Falskt alarm?

2007-12-13 (torsdag)

Schlagerpinglan: Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag läste om den nya ”supergruppen” E.M.D.. Enligt Aftonbladet så har “Idolerna” Erik Segerstedt, Mattias Andreasson och Danny Saucedo bildat en grupp och spelat in en cover på klassikern ”All for love”.

Med Dannys dilemma färskt i bakhuvudet så letade jag snabbt upp resultatet av Let’s Dance-uttagningen. Han kom med! 🙂

För inte kan väl Danny ha kommit med i både Let´s Dance och Melodifestivalen? Med min tur så hamnar säkert E.M.D. i så fall i den fjärde deltävlingen.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Falskt alarm?”

  1. David

    Ja jag hoppas verkligen att deras såkallade pojkband superfloppar.. tycker det är pinsamt när gamla avdankade idol deltagare försöker sig på en ny karriär..tycker alla tre verkar ganska dryga.. menmen..:)

  2. Schlagerpinglan

    David: Det som förundrar mig mest är att Danny är med. Jag trodde att hans karriär gick mer än lovligt bra för tillfället, men jag kan ju ha fel. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se