Tack Idol!

2007-12-15 (lördag)

Schlagerpinglan: Om man ska tro expressen.se så var det med låten “This moment” som Carola hade tänkt ställa upp i Melodifestivalen 2008. Låtskrivarna valde dock att ge den till Idol eftersom de ansåg att det skulle ge mer i det långa loppet.

Jag är inte ett dugg intresserad av Idol och kunde inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle länka till en Idol-låt, men men… Efter att ha lyssnat på “This moment”, som jag tyckte var väldigt intetsägande, så kan jag bara konstatera att Carola förmodligen hade vunnit Melodifestivalen med den.

Nu blir det ju, tack och lov, inte så. Tack Idol!

Länk till vinnarlåten i Idol 2007:
“This moment”, Marie Picasso, YouTube

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Tack Idol!”

 1. David

  Det är bara en tidsfråga innan marie Picasso ställer upp i schlagern ..

 2. Schlagerpinglan

  David: Hon skulle nog vilja det, men förmodligen så får hon aldrig chansen. Det finns mängder av ex-Idoler och Marie är nog för intetsägande för att ha något att tillföra Melodifestivalen.

 3. tina

  Heej marie picasso du sjunger så underbart fint när jag hör din röst gråter jag…
  du är så underbar.

  I LOVE YOU(L)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se