Alla jokrarna utsedda?

2008-01-09 (onsdag)

Schlagerpinglan: Enligt aftonbladet.se så blir Eskobar den fjärde jokern i Melodifestivalen 2008, vilket skulle ge oss följande jokerlista:

 • Amy Diamond
 • Niklas Strömstedt
 • Carola och Andreas Johnson
 • Eskobar
 • Som vanligt så är det ingen som kan bekräfta att det verkligen är så, men Expressen hade ju rätt med sin lista så vi får väl i rättvisans namn förutsätta att även Aftonbladet har den förmågan.

  Allt som allt så är listan ganska bra eftersom de flesta är “riktiga” artister som ändå är “nya”. Bra sätt att förnya tävlingen på utan att göra det till en amatörernas afton.

  Amy Diamond är jag inte så förtjust i, men många andra blir nog glada. Niklas Strömstedt ser jag däremot fram emot att få se, medan Eskobar inte framkallar några känslor över huvud taget.

  Mer kluven är jag i frågan om superduon. En intressant konstellation som känns lockande… men det är alldeles för riskfullt att ha med Carola. Hon kan konsten att vinna även med halvtaskiga låtar och Sverige bör INTE skicka en medioker ballad till Eurovision Song Contest 2008.

  Uppdatering: Enligt escsweden.com så kommer SVT att offentliggöra de fyra jokrarna den 15:e januari.

  Andra bloggar om: , , , , , , ,

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  6 kommentarer till “Alla jokrarna utsedda?”

  1. Johanna

   Nej fy, om svenska folket skicka Carola igen så tänker jag aldrig mer kolla på melodifestvalen!

  2. Schlagerpinglan

   Johanna: I alla fall inte förrän året därpå, eller hur? 😉

  3. David

   Hej, nä jag hoppas verkligen inte att carola ställer upp igen alltså, inte såhär kort tid efteråt. och jag tror att charlotte perrellis låt hero är en riktig dänga.. det vore synd som du sa att skicka iväg carola och andreas med en halvbra ballad OM nu charlottes låt är jättebra.

   men vem tror du vinner om vi säger så, om carola och andreas ställer upp emot charlotte?
   charlotte är ju också ett stort namn.

  4. Schlagerpinglan

   David: Hmm… Charlotte är stor, men Carola är större. Dessutom så får hon ju även alla Andreas röster. Charlottes enda chans är att “Hero” är en riktig superlåt. Annars blir det nog en svensk ballad i Serbien…

  5. David

   Läs oikotimes.com artikel om Carola…:)

  6. Schlagerpinglan

   David: Tack. Förhoppningsvis så har oikotimes bättre koll än aftonbladet.

   Eftersom Björkman hävdat att jokrarna kommer att vara artister som inte uppträtt i Melodifestivalen förr så hade ju valet av Carola varit lite konstigt. Vi får väl se på tisdag vem som har rätt. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se