Försmak av Superduon

2008-01-15 (tisdag)

Schlagerpinglan: Melodifestivalen tjuvstartade i går i och med Carolas och Andreas Johnsons upptädande på Idrottsgalan, då de gav ett smakprov på vad vi har att vänta oss framöver. Trots tekniska problem så gick debuten för Johnson & Häggkvist, som de numera kallar sig, riktigt bra. Låten som de sjöng, “Lucky star“, släpps dessutom som singel idag.

Jag tycker Carola är en bra artist med vacker sångröst och en enorm utstrålning. Tyvärr så är minnena från 2006 alldeles för starka för att jag ska bli glad över att hon ställer upp igen. Jag vill dock gärna tro att svenska folket lärde sig en läxa 2006: Inte ens Carola kan vinna Eurovision Song Contest med en halvtaskig låt! Glöm inte det!

“Lucky Star” var en smågullig liten låt som varken var dålig eller speciellt bra. Man får väl utgå från att deras bidrag till Melodifestivalen är några snäpp bättre, men räcker det till en ESC-vinst?

När Carola fick frågan om vem som kommer att vinna av henne och Perrelli så svarade hon: “Rätt låt kommer att vinna”. Jag är däremot inte lika säker på det…

Länk till uppträdandet på Idrottsgalan 2008:
“Lucky star”, Johnson & Häggkvist, YouTube

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Försmak av Superduon”

 1. David

  Ja man får helt enkelt hoppas att carola och andreas låt är bra. men tyvärr är risken str att charlottes låt är en riktigt bra dänga som förlorar mot en halvbra ballad… men man vet aldrig charlotte är ju också populär osv.. och det finns andra artister som kan stjäla röster ifrån duon så..

  my hopes goes to Charlotte!

 2. David

  får ja ggissa vilka som går vidare ifrån semi 4 så blir det charlotte och sibel till final, linda bengtzing och strömstedt till andra chansen…:)

 3. Schlagerpinglan

  David: Jag hoppas också på Charlotte, men man får kanske hoppas på att Carolas låt är så superbra att den faktiskt förtjänar att vinna. Vem vet? Det kan ju t.o.m. vara så att det finns en vinnarlåt bland debutanterna, så att det blir en riktig skräll. 🙂

 4. David

  Amy Diamond är inte omöjligt .. hon är både populär och lite folkkär.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se