Ett annat Rednex?

2008-01-17 (torsdag)

TVR har presenterat semifinalisterna i Rumäniens uttagning till Eurovision Song Contest 2008, där det framgår vilka låtar, kompositörer och artister som tävlar. De första uppgifterna stämde dock inte angående de två svenska bidragen “Dr Frankenstein” och “Shine” som endast skickats in som demos. De kommer därför att få andra sångare än de som först uppgavs.
(Fritt översatt/sammanfattat från oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Helsingborgs dagblad slår på stora trumman och meddelar att Måns Zelmerlöw ska tävla för Rumänien. Inte som artist, utan han har endast ett finger med i låten. Se listan över de 24 semifinalisterna här och korrigeringarna här.

Någon mer än jag som reagerar på gruppen som ska framföra låt nr 13? De kallar sig för Rednex och en av låtens upphovsmakare heter tydligen Ljungberg. Detta tycker jag är en större nyhet än Måns lilla extraknäck, men jag kanske tänker på ett annat Rednex…

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Ett annat Rednex?”

  1. David

    Håller med dig.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se