Ungerns ESC-bidrag 2008

2008-02-08 (fredag)

Schlagerpinglan: Ungern utsåg sin representant till Eurovision Song Contest 2008 i kväll. Trots att juryn hade en annan artist som favorit så var det Csézy som blev totalvinnare och får åka till Serbien med sin “Szívverés“.

Jag blir inte riktigt klok på låten, som är någon form av ballad med discokomp. Den är inte dålig, men eftersom man hela tiden glömmer bort den så kan den ju inte räknas som jättebra heller. Kanske en ESC-finalist men definitivt ingen ESC-vinnare.

Länk till Ungerns ESC-bidrag 2008:
“Szívverés”, Csézy, YouTube

(Övriga ESC-bidrag, artister och aktuella uttagningsdatum här.)

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se