Se Göteborgs-bidragen

2008-02-10 (söndag)

Schlagerpinglan: Vill du titta på deltagarnas uppträdanden i den första deltävlingen av Melodifestivalen igen? Då kan du gå in på svt.se där de lagt upp de utslagna bidragen från Göteborg: Velvets “Deja vû”, Brandurs “Lullaby”, Michael Michailoffs “That’s love” och Face-84:s “Alla gamla x”.

Att inte Amy Diamonds “Thank You”, Christer Sjögrens “I Love Europe”, E-Type & the Poodles “Line of fire” eller Suzzie Tappers “Visst finns mirakel” finns med där är lite tråkigt. Tydligen är det orättvist om någon låt blir lyssnad på fler gånger än de andra. Säkert.

Välkommen till verkligheten, livet är orättvist. Jag är övertygad om att det finns många småungar som har spelat in sin idol och idag sitter hemma och tittar på Amy Diamonds “Thank you” om och om igen. De små fuskisarna. 🙂

Dessutom så lär låtarna ändå dyka upp på sidor som YouTube och liknande förr eller senare.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Se Göteborgs-bidragen”

 1. David

  jag har bara en känsla av att Carola och Andreas nästa lördag kan misslyckas med att ta sig till finalen direkt. Har kollat lite på youtube och människor är väldigt delade till henne. Carola är trots allt inte “hon som vann eurovision 1991” längre utan bara “sångerskan som kom 5:a i eurovision 2006”. Carola är inte längre odödlig så att säga:) Och i år med både BWO,amy, christer, charlotte, eskobar mf mf är det ändå så att människor har många fler alternativ att rösta på.

  fast innerst inne vet jag att det är troligt att hon ändå går igenom semifinalen drekt till final. Men i finalen är det inte självklart att carola (med knähund) ska vinna.

  Jag tror framför allt att både Ola och Sanna Nielsen kan slåss om final platserna. vore uppfriskande för tävlingen stort om carola enbart gick till andra chansen.

 2. schlagermirja

  Alla finns redan på youtube 😛 Och det är nog fler än jag som kör videon med låtarna om och om igen

 3. Schlagerpinglan

  David: Jag tror dock att Carola och Ola lätt tar sig vidare till finalen, men sedan kan det nog bli svårare. Hon är nog inte oövervinnerlig trots allt.

  (Nu utgår jag från att Carola inte har den bästa låten, för har hon det så ska vi naturligtvis skicka henne.)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se