Melodifestivalen del 2

2008-02-14 (torsdag)

Schlagerpinglan: Då har Melodifestival-cirkusen förflyttat sig till Västerås för den andra deltävlingen. Personligen så tycker jag att denna är svårare att tippa än den första. T.ex. så har jag ingen aning om var Alexander Schöld och Lasse Lindh står rent populärmässigt. Här är i alla fall startfältet:

1. Ola – “Love in Stereo”
2. Lasse Lindh – “Du behöver aldrig mer vara rädd”
3. The Nicole – “Razborka”
4. Alexander Schöld – “Den första svalan”
5. Rongedal – “Just a Minute”
6. Sanna Nielsen – “Empty Room”
7. Andra Generationen – “Kebabpizza Slivovitza”
8. Johnson & Häggkvist – “One Love”

Schlagerpinglan tippar Västerås utan att ha hört låtarna:
Final: Johnson & Häggkvist + Ola
Andra chansen: Sanna Nielsen + Rongedal
Åker ur: Andra Generationen + Lasse Lindh

Även denna vecka fick Torbjörn Ek, schlagernisse på Aftonbladet, lyssna på bidragen i förväg och här skriver han om vad han tyckte. Intressant och lovande eftersom jag hoppas på, men inte riktigt vågar tro, att The Nicole kommer att knipa Rongedals Andra Chansen-biljett.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Melodifestivalen del 2”

  1. schlagermirja

    Jag tror precis som du faktiskt; Johnson & Häggkvist lär (tyvärr) ha alldeles för många anhängare för att inte gå till final, Ola tror jag har både låt, talang och fans, Sanna Nielsen lär vara väldigt bra men inte räcka ändå till final, och Rongedal kommer nog att locka till många röster med sitt shownummer. Möjlig utmanare skulle dock kunna vara Lasse Lindh… kanske.

  2. Schlagerpinglan

    schlagermirja: Mmmm… och om inte Johnson & Häggkvists fans räcker till så har de ju tydligen även en scenshow som lockar röster. Hade annars varit roligt om de gått till Andra Chansen.

    Ballader är ju populära och Sannas ska ju vara imponerande. Förhoppningsvis resonerar många att Carola får röster ändå så de röstar på Sanna i stället. Kanske inte så realistiskt, men en kul tanke. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se