Påhopp till höger och vänster

2008-02-21 (torsdag)

Wille Crafoord, vars låt ”Alla gamla x” kom sist i Melodifestivalens första deltävling, går nu ut och anklagar svt för att ha riggat den senaste omröstningen. Bl.a. påstår han att om man hade räknat alla rösterna så hade Carola gått direkt till final.

Christer Björkman säger däremot att det är omöjligt eftersom det är Telia som står för räknandet av rösterna, inte svt.
(Källa: aftonbladet.se)

Schlagerpinglan: Att Alexander Bard bedyrar sitt förakt för Carola i samma tidning är ju lite mer förståligt eftersom det ger honom publicitet inför BWO:s medverkan i Melodifestivalen på lördag, men vad har Crafoord för motiv? Förträngd bitterhet som i ett svagt ögonblick sipprat ut kanske?

Alla var nog ganska överraskade av resultatet och alla har nog sin egen teori, men att gå ut med sådana anklagelser utan några bevis? Njae… det skadar nog honom själv mer än svt.

Enligt undersökningen på samma sida så tror dock i nuläget 50% av de ca 9000 personerna som röstat att svt har fuskat. Svenskarna älskar sina Melodifestivalsintriger. 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Påhopp till höger och vänster”

 1. Linda

  Att just Wille klagar, som inte direkt föll på målsnöret, är ganska galet. Ja jisses!

 2. men herregud

  Såg ni programmet i fråga? (thevoice).

  Att uttala sig i denna frågan pga. något man läst i aftonbladet är inte okej.
  Dom drar ju allt ur sitt sammanhang och skapar en lögn.

 3. listoplisto

  Men är det inte obligatoriskt med lite smutskastning till höger och vänster när det är tävling? Jag orkar inte ens bry mig längre 😉

 4. Schlagerpinglan

  men herregud: Vanliga journalistiska verk ska man nog ta med en nypa salt, men när de tar citat från ett TV-program så förutsätter jag att de inte vrider dem till direkta lögner. De avslöjas ju direkt om någon sett programmet. Så jag tycker nog att jag handlar i god tro när jag uttalar mig i denna fråga. Om jag ändå har fel så hoppas jag att du rättar mig. Rätt ska vara rätt.

 5. David

  detta händerj u varje år..

  artister och andra anklagar varandra för fusk..

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se