Andra Chansen 2008, Kiruna

2008-03-02 (söndag)

Schlagerpinglan: Här nedan ser ni schemat för Andra Chansen 2008 i Kiruna den 8:e mars. Av dessa åtta bidrag så kommer det till slut att väljas ut två som går till finalen i Globen den 15:e mars.

Andra Chansen 2008:

E-Type & the Poodles Sibel
Ola Caracola
Johnson & Häggkvist Nordman
Thérèse Andersson Suzzie Tapper

Schlagerpinglan: Att tippa resultat är tydligen inte min starka sida så därför går jag helt efter vad jag hoppas på i stället:

E-Type & the Poodles ser jag gärna som första bidrag till Globen, efter att de först slagit ut Caracola.

Thérèse Andersson vill jag även ha med till finalen, efter att hon slagit ut Johnson & Häggkvist i Andra Chansens andra omgång.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Andra Chansen 2008, Kiruna”

 1. rosenblom

  Överrens för en gångs skull… 😉

  Men Poodles får svårt om E-type skall ta sådan stor plats som sist. Och Johnson/Häggkvist blir sin platta låt till trots svårslagna head to head.

  Men hoppas kan man ju…

 2. David

  där håller jag inte med iallafall på e-type där föredrar jag Caracolas lite svängigare låt. och jag tror jag hellre ser Suzzie tapper i finalen än therese. tycker therese låt blev ganska platt på scen, tror hon skulle behöva hjälp av några extra man på scen. men smaken är olika:)

  men om jag säger såhär. jag struntar egentligen i vilka som går till finalen av dessa sålänge vi slipper carola i finalen.

 3. Schlagerpinglan

  rosenblom: Jag trodde faktiskt att E-type och the Poodles skulle passa bra tillsammans, men det skär sig på något konstigt vis. E-type känns lite överflödig.

  David: Jepp, ingen av Andra Chansarna ska ha med toppstriden att göra i vilket fall som helst. Visst hade det varit spännande att ha med Carola i finalen, men bara om det är garanterat att hon inte vinner. 🙂 Bättre hon inte går vidare.

 4. Micke

  Jag håller på din motståndare i första matchen. Jag tycker att Sibels ballad är på tok för bra för att missa finalen. E-type & Poodles däremot hade jag förväntat mig mycket mer av. Men det lär bli en tuff match.

  På ett sätt så ser jag helst också att Carola missar final. Men samtidigt tycker jag att One love, trots allt är den bästa låten på undre halvan. Och eftersom det är låtarna som tävlar så tvingas jag väl hoppas att den går vidare….

 5. Schlagerpinglan

  Micke: Nog för att jag inte alls föll för Sibels låt, men jag hade knappast blivit ledsen om hon tog sig vidare till finalen. Hon kan ju trots allt sno en del röster från Sanna, som jag annars tror kan bli riktigt farlig. 🙂

 6. David

  One Love är årets mest överskattade låt i mitt tycke.. egentligen bara en medioker version av 1000 andra låtar.

 7. Schlagerpinglan

  David: Jepp, där ser man hur viktigt det är att matcha rätt låt med rätt artist. Utan Johnson & Häggkvist så hade låten inte skapat några speciella rubriker.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se