“Inför ESC” & Thomas Lundin

2008-03-19 (onsdag)

Eftersom Norge, Danmark och Island dragit sig ur samarbetet med Sverige och Finland så blir “Nordiska rådet” i TV-programmet “Inför ESC 2008” inte så speciellt nordiskt.

Nu blir det i stället ett samarbete mellan enbart SVT och YLE/FST5. Den nya juryn kommer därför att bestå utav finlandssvensken Thomas Lundin samt fyra svenskar: artisterna Lena Philipsson och Shirley Clamp samt komikerna Thomas Järvheden och Babben Larsson. Christer Björkman är som vanligt programledare. (Källa: thomaslundin.nu)

Schlagerpinglan: Visst är det lite sorgligt att den nordiska panelen inte längre finns kvar, men det spelar egentligen ingen större roll rent underhållningsmässigt.

Det viktigaste är inte varifrån de kommer utan vad de har att säga och eftersom de behöll den som haft mest vettigt att säga, d.v.s. Thomas Lundin, så finns chansen att det kan bli ett bra program även i år.

Jag ställer mig dock lite frågande till vissa val, men ser fram emot att bli positivt överraskad den 27:e april då den första delen av “Inför Eurovision Song Contest 2008” visas i SVT.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till ““Inför ESC” & Thomas Lundin”

 1. Bimbo Boy

  Åh, jag älskar Lena Ph! 😀
  Heja Charlotte!

 2. Isolde

  Det känns jättesorgligt och smärtsamt utan Eiríkur:((( Jag önskade så mycket att jag kunde se och höra honom prata igen men i fjol var nog den sista gången:( Det kommer att kännas väldigt tomt 🙁

 3. Isolde

  Det är hemskt, jag är bara nära på att gråta 🙁

 4. David

  NYHET!! sverige leder stort i omröstningen på Oikotimes.com eurovision sida. tvåa ligger island.

  till detta ska tilläggas att sidan besöks av 90% folk från andra länder än dom i topp 2.

 5. David

  http://www.oikotimes.com/v2/index.php?file=articles&id=47

 6. Schlagerpinglan

  David: Tack 🙂

 7. Schlagerpinglan » Blog Archive » Pinglans "Inför ESC 2008 - del 1"

  […] Tio låtar från den första semifinalen kommer att analyseras och betygsättas av den nya juryn. Programmet sänds i SVT1 kl. […]

 8. Schlagerpinglan » Blog Archive » SVT:s “Inför ESC 2009″

  […] Precis som förra året så glädjer jag mig åt att Thomas Lundin är kvar. Eftersom även Charlotte Perrelli, som visat […]

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se