Att göra en video

2008-04-22 (tisdag)

Schlagerpinglan: Det dröjer ännu ett tag innan videon till “Hero” är klar, men redan nu kan man få en liten glimt av vad man har att vänta. I Charlotte Perrellis videoblogg finns det nämligen ett klipp från inspelningen. Väldigt stilfullt.

Även Island har ett “making the video”-klipp på YouTube. Eurobands video är dock redan klar och resultatet av “This is my life“-videon, som är gjord med glimten i ögat, hittar du bland de andra ESC-bidragen här.

Länkar till “making the video”-klipp:
Charlotte Perrelli – “Hero” – Making the video
Euroband – “This is my life” – Making of the video

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se