Förhoppningar inför semi 2

2008-05-18 (söndag)

Schlagerpinglan: När jag tittar igenom min betygsättning av bidragen i den första och andra delen av startfältet i ESC 2008:s andra semifinal så märker jag att jag ändrat uppfattning i tre fall.

Island höjer jag till en 5:a, Litauen höjer jag till en 4:a medan jag sänker Schweiz till en 3:a. För tillfället så är det följande tio länder som jag hoppas tar sig vidare till finalen från den andra semifinalen:

Land Låt Betyg
1. Sverige “Hero” (5)
2. Ukraina “Shady lady” (5)
3. Island “This is my life” (5)
4. Litauen “Nomads in the night” (4)
5. Schweiz “Era stupendo” (3)
6. Danmark “All night long” (3)
7. Ungern “Candlelight” (3)
8. Malta “Vodka” (3)
9. Kroatien “Romanca” (3)
10. Georgien “Peace will come” (3)

Schlagerpinglan: Mina förhoppningar om vilka länder som tar sig vidare från semifinal nummer ett hittar du här. Vilka länder jag tror går vidare måste jag nog fundera lite till på.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Förhoppningar inför semi 2”

 1. David

  hmm mitt enda problem med island är att de tkänns som att låten och sångarna inte passar ihop.. dom känns inte som de går in riktigt för techno typen av låt..

  malta och kroatien håller jag inte med om heller.. tycker maltas låt är fruktansvärd och kroatienslåt är väll ok men tror deras scenshow blir för tråkig..

 2. Schlagerpinglan

  David: Efter att ha sett lite klipp från repetitionerna så lutar det nog åt att Malta inte platsar på min topp-tio-lista heller. Mycket hänger trots allt på hur allt blir på scenen.

 3. Josephine

  Åh, vad skönt att hitta någon mer som gillar Litauens låt! Första gången jag hörde den lät den surt, men nu efter några lyssningar är den riktigt bra!

 4. Schlagerpinglan

  Josephine: Trodde faktiskt att jag var ensam om att tycka om den. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se