Sakis Rouvas – Kai Se Thelo

2008-07-17 (torsdag)

Schlagerpinglan: Jag följer upp gårdagens nyhet om Sakis Rouvas med ett videoklipp där han uppträder med sin senaste låt, “Kai Se Thelo“, vid Mad Video Awards 2008.

Intressant nog så är det Dimitris Kontopoulos, som ska skriva Greklands ESC-bidrag 2009, som står bakom “Kai Se Thelo”. Kanske kan detta ge en liten föraning om hur det kommer att låta i Ryssland nästa år?

Trots att låten hade en aning för lite tyngd och en aning för mycket Sakis, samt att jag redan börjar tröttna på att allt ska ha asiatiskt tema, så tycker jag faktiskt om detta. Fastnar som flugpapper.

Frågan kvarstår dock: Är det är meningen att man ska få associationer till John Travolta eller inte? 🙂 Lyssna, se och döm själva.

Länk till uppträdandet vid Mad Video Awards 2008:
“Kai Se Thelo”, Sakis Rouvas, YouTube

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Sakis Rouvas – Kai Se Thelo”

 1. David

  en sak är säker. det blir mycket falsksång från grekland 2009.

 2. Schlagerpinglan

  David,
  Jag gissar att du inte är någon stor beundrare av Sakis? 😉

 3. Malin

  Jag älskar verkligen den här låten! 🙂 Frågan är om hela Europa vill ha något i den här stilen. Det återstår att se. Jag kommer att kräkas av nervositet när det blir dags, för jag vill verkligen att det ska gå bra för Sakis…

 4. Schlagerpinglan

  Malin,
  Med tanke på att Grekland hamnat i topp-tio i finalen de senaste fem åren så ser det ju ganska ljust ut för Sakis, men man vet ju aldrig…

 5. Malin

  Jo, men det är just det. Förväntningarna i Grekland är skyhöga. Alla förväntar sig helt enkelt att han ska vinna, medan man i övriga Europa kanske redan blivit less på Grekland så att man inte ens ger honom en chans. Det verkar gå mode i vilka länder som är “heta”, och även om jag inte tror att det händer Grekland redan nästa år, kan det hända att ett “hett” land blir “kallt” ganska plötsligt. Jag tror att det tyvärr inte har särskilt mycket med vilken artist man skickar.

 6. Schlagerpinglan

  Malin,
  Jag tror att vissa länder har lite bättre förutsättningar än andra att ta sig till finalen, men det betyder inte att det finns några garantier för det. Ställer man upp med en dålig låt eller om uppträdandet blir dåligt så spelar det nog ingen roll vem som sjunger eller varifrån han/hon kommer. Intressant ska det bli i alla fall.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se