Terry Wogan slutar?

2008-08-12 (tisdag)

Terry Wogan har i en intervju med Radio Times berättat att han är tveksam till att fortsätta kommentera Eurovision Song Contest för de brittiska tittarna, något som han gjort i 37 år. Han har tröttnat på det förutsägbara resultatet och den politiska röstningen.

Enligt Wogan så fick Vladimir Putin de f.d. Sovjet-staterna att rösta på Ryssland p.g.a. oljan. Dessutom påstår han att dessa länder inte är tillräckligt demokratiserade för att förstå hur man röstar, att man inte måste rösta på sina grannar.

Wogan anser att det enda sättet som Storbritannien ska kunna vinna är om de skickar en stor brittisk stjärna som Robbie Williams eller Take That. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Är han inte längre motiverad till att jobba med Eurovision så gör han rätt i att gå vidare. Enligt oikotimes.com så ska han leda en ny tävlingsshow på Channel 4, så sysslolös blir han inte.

Vad gäller Storbritanniens framtida chanser i ESC så tror jag att han har delvis rätt. Robbie Williams skulle kunna rädda dem från en bottenplacering, men inte nödvändigtvis ge dem segern. Det behövs även en utomordentligt bra låt och detta verkar tyvärr inte längre vara britternas starka sida.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Terry Wogan slutar?”

 1. David

  terry wogan är “eurovision” för engelsmännen.. menmen.. vem vet..

  ok JA jag tror det kommer dröja länge innan storbritannien vinner eurovision.! men man vet aldrig kanske de kan få ihop en bra låt till nästa år..
  och så hoppas jag att de BigFour försvinner så att alla länder tävla rpå samma villkor. tror faktiskt de fyra stora har fått dåliga resultat pårund av att deras låtar endast spelas en gång.

 2. David

  just nu är det intressant om georgien kommer att bojkotta eurovision i ryssland. finns vissa indikationer på att detta är fallet..

 3. Schlagerpinglan

  David: Eftersom semifinalerna är lika stora galor som finalen så är ju the Big Four garanterade en plats i rampljuset (och valuta för pengarna) även om de skulle missa finalen, så kanske är det dags att göra tävlingen lika för alla.

  Vad gäller Georgien så är det väl bara att vänta och se.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se