Angående Petra Mede

2009-02-11 (onsdag)

Schlagerpinglan: Som vanligt så behöver aftonbladet.se ha något att skriva om då har någon snappat upp att man kan spela på vem som blir Petra Medes ersättare under Melodifestivalen 2009. De fiskar även förhoppningsfullt med frågan: “Borde SVT satsa på en ny programledare för Melodifestivalen 2009?” men lyckligtvis är det inte så många läsare som nappat på betet.

Personligen tyckte jag kanske inte att alla Petra Medes skämt var så där överdrivet skojiga men än sen då? För min del så räcker det att programledaren leder programmet framåt utan att irritera en överdrivet mycket och det klarade hon ju. Ingen anledning att byta ut någon alltså.

Nej, snälla aftonbladet, gör några intressanta inför-ESC-reportage eller liknande i stället för att försöka starta nya “folkstormar”. Det räcker nu.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Angående Petra Mede”

 1. Emma

  Jag tycker Petra skötte sig riktigt bra. Luuk och Björn kan jag tänka mig är svårt att ersätta, men hon tog sig igenom det galant. Inget byte här inte.

 2. Katrina

  Inget med Petra Medes programledarskap tycker jag var galant. Snarare lite bitchigt och rörigt.

 3. DavidG

  Jag tycker petra var helt OK för första programmet.. om ingen kommer ihåg så kan jag påmina om att kristian luuk också var ganska stirrig och tillgjord första programmet när han höll i MF..

  sen tror jag det handlar om det vanliga tjej/kille problematiken.. människor ska alltid hacka på kvinnliga programledare…

 4. Emma

  Petra är ju Petra. Rörigt är det kanske inte så konstigt när det är första programmet med nya regler?

  Bra och dessvärre kanske sann tanke där DavidG. Tjejer är allmännt dåliga på att stötta varandra.

 5. george

  Petra e det goaste jag sett på TV på länge! Jag e kär!!!

 6. mikaelpersson

  Hej petra jag tycker att du är söt fin
  skulle villa träffa dej
  höra av dej på mikaelp8000@hotmail.com
  jag är kär i dej kram från mikael persson
  i Eskilstuna

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se