Texten till Sofias “Alla”

2009-03-04 (onsdag)

Schlagerpinglan: Sofias bidrag “Alla“, som inte blev diskat, har ju fortfarande chansen att nå finalen i Melodifestivalen eftersom hon är en av den internationella juryns kandidater. Om hon skulle lyckas ta sig till Globen så hade det kanske varit skoj att veta vad hon sjunger? På Gylleneskor.se hittar ni den grekiska texten till “Alla” samt den svenska översättningen.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Texten till Sofias “Alla””

  1. Tobbe

    Jag tyckte in Sarah Dawn Finer hade den bästa låten och har inte tyckt om henne speciellt mycket annars heller, men jag lyssnade på låten och det låter ju som en låt som skulle kunna vinna ESC! Jag hoppas den vinner allt, även om jag gillar andra låter bättre!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se