ESC-ryktena frodas

2009-08-15 (lördag)

Schlagerpinglan: Så här innan det konstaterats vilka artister som kommer att få tävla om eller utses att få representera länderna i Eurovision Song Contest 2010 så sprids det naturligtvis många rykten. Här är ett axplock:

 • Paola & Chiara för San Marino? Landet har dock inte ens bekräftat att de kommer att vara med 2010. (Källa: oikotimes.com)
 • Emmy för Armenien? Hon har meddelat på sin(?) twittersida att hon förbereder sig för ESC 2010 men TV-bolaget har inte bekräftat något. (Källa: oikotimes.com)
 • Cindy Sander för Frankrike? En känd Pop Idol-domare anser att Cindy bör representera Frankike 2010 men det är hans personliga åsikt, inte TV-bolagets. (Källa: esctoday.com)
 • Tarkan eller Murat Boz för Turkiet? Endast rykten, inga bekräftelser eller dementier. (Källa: escsweden.com)
 • Schlagerpinglan: Nog för att sådana här rykten oftast inte stämmer men det är ändå intressant att veta lite mer om de olika artisterna som det surras om. Vem vet, förr eller senare dyker de kanske upp i ESC?

  Klart är i alla fall att Amadeus Lundberg, som blev utsedd till tangokung vid årets tangomarknad i Seinäjoki, kommer att vara en av de tävlande i Finlands nationella uttagning. Alltid något. 😀

  YouTube-länkar till smakprov på artisternas låtar:
  Vamos a bailar”, Paola e Chiara
  Never Be The Same”, Emmy
  Papillon de Lumiere”, Cindy Sander
  Kiss, kiss”, Tarkan
  Aski Bulamam Ben”, Murat Boz

  Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se