Ländernas 2010-planer

2009-09-14 (måndag)

Schlagerpinglan: Monaco vill inte vara med p.g.a. pengaproblem, Tjeckien vill inte vara med p.g.a. bristande intresse, Luxemburg funderar på en come-back och Albanien väljer ut sitt bidrag redan i december i år. Besluten angående Eurovision Song Contest 2010 är väldigt skiftande och dyker upp med jämna mellanrum.

Nu har jag sammanställt vissa länders ESC-2010-planer både som “2010-kalender” och “Land för land” för att man lättare ska kunna få en överblick över vad som egentligen händer. Direktlänkar till sidorna hittar ni även ute till höger under Aktuellt.

Alla uppgifterna har jag hittat på diverse Eurovision-sidor och därför kan jag naturligtvis inte garantera att de stämmer till 100% utan jag fortsätter att komplettera/ändra efter hand som nya uppgifter dyker upp.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Ländernas 2010-planer”

  1. DavidG

    tycker personligen att det är dålig stil av monaco o österrike att chicken out i sista minuten igen

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se