Sista chansen för nya webbjokrar

2009-10-04 (söndag)

I dag, söndagen den 4:e oktober, klockan 23:59 går tiden ut för er som vill ladda upp sitt bidrag till svt:s hemsida för att kunna väljas ut till att bli webbjoker i Melodifestivalen 2010.

Den 14:e oktober kommer sedan alla godkända bidrag att presenteras på svt:s hemsida och fram till den 12:e november, då vinnaren presenteras, kan man sedan sms-rösta på sin favorit. Vinnaren får deltaga i Melodifestivalen 2010.
(Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot detta. Mitt förtroende för röstande svenskar är inte så väldigt högt men förhoppningsvis så är det ett seriöst bidrag som till slut vaskas fram.

Jag vill även passa på att tipsa eventuella finska läsare om “Star power” med Roni Tran. Hade jag bott i Finland så hade min sms-röst hamnat där. Håller tummarna för att “Star power” blir ett av de tre extra-bidrag som når den finska ESC-uttagningen.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Sista chansen för nya webbjokrar”

  1. Rickard

    Jag är rädd för att det ska bli ett pajasbidrag som tar sig till Melodifestivalen. Eller att intresset varit svalt, vilket också ökar chansen för skämt-bidrag! Men det kan ju å andra sidan bli en succe också 🙂

  2. Schlagerpinglan

    Rickard,
    Mmm… helst hade jag nog sett att tittarna inte får sådan här makt över Melodifestivalen eftersom risken är att det blir ett (ännu större) spektakel. Det är dock uppenbart att något drastiskt måste göras och då är väl alla medel tillåtna. Vi får hoppas på det bästa. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se