Miro för Bulgarien 2010

2009-10-18 (söndag)

Den första ESC-artisten för 2010 har blivit avslöjad: den populära sångaren Miroslav Kostadinov, eller Miro, är utvald att få representera Bulgarien i Eurovision Song Contest 2010.

Valet har gjorts av en expertpanel och hans låt kommer att väljas ut i en nationell final. Där kommer Miro att sjunga fem låtar i olika genrer, från rock till etno. Om det blir teleröster, en jury eller en kombination som fäller avgörandet har ännu ej meddelats.
(Källor: oikotimes.com samt esctoday.com)

Länk till smakprov på låt med Miro:
“Lose control”, Miro, YouTube

Schlagerpinglan: Detta är ingen artist jag personligen har hört talas om men om han nu är så populär och utvald av experter så får vi väl förutsätta att det är ett bra val. Förhoppningsvis hittar de en lämplig låt till honom så att han får större framgångar än sin föregångare.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se