Ersättningsbidraget klart

2009-10-20 (tisdag)

Det blir “You’re Making Me Hot-Hot-Hot“, av Tobias Lundgren (t & m), Johan Fransson (t & m) och Tim Larsson (t & m), som ersätter det diskvalificerade bidraget “Never Heard Of Him“, i Melodifestivalen 2010. (Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Enligt svt.se så var det Tobias Lundgren, Johan Fransson och Tim Larsson som skrev Martin StenmarcksLas Vegas” och det ger ju inga positiva vibbar precis. Vi får väl hoppas att även gamla rävar kan leverera något nyskapande.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Ersättningsbidraget klart”

 1. schlagerfeber

  Om jag inte missminner mig har de tre männen även skrivit Kalla nätter, Alcastar och Alla flickor, vilket jag tycker låter desto mer lovande… 😉

 2. Schlagerpinglan

  schlagerfeber,
  Kanske det men det behövs större mästerverk än så för att förlåtas för “Las Vegas”. 😀 (I alla fall här. Andra kanske tycker om låten. Ganska många borde ju göra det med tanke på att den vann Melodifestivalen.)

 3. Oskar

  Denna trio är oslagbart den bästa på 2000-talet när det gäller att skriva hits, Las Vegas är den enda låten utanför deras sedvanliga schlagerrepetoar som faktiskt inte helt oförtjänt gick och vann.
  “Hur svårt kan de vá” “Om natten” “Just Like A boomerang” & “Ole Ole” “Jag tar det jag vill ha” Ja vilka goa låtar dessa killar har snickrat ihop:)
  Tror minsann de lyckas iår med:)

 4. Schlagerpinglan

  Oskar, Som tur är så har inte alla samma smak. Själv fortsätter jag att hålla mig lite svalt skeptisk till valet men förbereder mig på att bli positivt överraskad.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se