Upprensning i schlagerträsket

2009-11-14 (lördag)

Schlagerpinglan: Innan Webbjokern började så var denna blogg en trivsam liten mötesplats där schlagerintresserade kunde vädra sina åsikter om Melodifestivalen och ESC och allt annat runt omkring. Här kunde vi diskutera bidrag, regler, musiksmak m.m. Vi var inte alltid överens men även när det var som mest negativt så var tonen respektfull.

Sedan började Webbjokern och tonen i kommentarsfälten ändrades drastiskt.

Jag vill bara göra er uppmärksamma på att jag nu tar tillbaka bloggen. Jag har inte velat censurera för hårt eftersom jag tror på åsiktsfrihet, men eftersom detta är ohållbart så har jag ägnat en del timmar åt att rensa i kommentarsfälten. Jag ber om ursäkt om jag tagit bort för mycket eller missat något, tipsa gärna i så fall, men detta var nödvändigt.

Skriv gärna kommentarer, positiva som negativa, men håll en civiliserad ton och undvik lögner, påhopp och liknande.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Upprensning i schlagerträsket”

  1. Schlageroskar

    Mycket bra initsiativ Schlagerpinglan att sålla bort de värsta kommentarerna från de dåliga förlorarna.
    Webbjokern är enligt mitt tycke det bästa som hänt oss “schlagerfans” tack Svt

  2. Schlagerpinglan

    Schlageroskar, Tack. Jag var tvungen att göra något drastiskt för det hela blev ohållbart. Det är meningen att detta ska vara roligt och det var det verkligen inte i sluttampen av Webbjokern. Men men… det är historia nu.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se