Schlagerpinglan: I dag, söndagen den 15:e november, var sista dagen för länderna att anmäla sitt intresse för att deltaga i Eurovision Song Contest 2010. Eurovision-sidorna svämmar över med information angånde de olika ländernas ESC-planer och eftersom de inte alltid överensstämmer med varandra så ska det bli trevligt att få reda på vilka länder som verkligen dyker upp i Oslo.

För att underlätta och få en klar blick över allt så har jag sammanställt den viktigaste information om alla ländernas ESC-förberedelseren enda sida: “Bidragen till ESC 2010“.

Där finns datum för när länderna väntas välja ut sina bidrag, om de väljer internt eller har en final, vilka som deltar i eventuella deltävlingar m.m. m.m. Det är en levande sida som kommer att uppdateras kontinuerligt, så kika gärna in regelbundet för att se vad som händer.

Direktlänk till sidan hittar ni ute till höger under rubriken Aktuellt.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se