Andra jokern: Salem al Fakir

2009-11-16 (måndag)

Den andra jokern att tävla i Melodifestivalen 2010 är Salem al Fakir. Han kommer att tävla med låten “Keep On Walking“, som han själv skrivit och som beskrivs som en “midtempolåt med piano”.
(Källor: svt.se och expressen.se)

Schlagerpinglan: För mer info om Salem al Fakir så hänvisar jag till Wikipedia. Själv vet jag, för tillfället, inte så mycket mer om honom än att han fått en massa utmärkelser. Baserat på den knappa informationen så tycker jag nog att han verkar vara ett bra val. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Andra jokern: Salem al Fakir”

 1. Hola

  Det var verkligen en postiv nyhet, det är enligt min smak ett mycket bra val!

 2. Kerstin

  Han är en trevlig och sympatisk artist låt oss också hoppas att han har en riktigt bra låt han är ju utan tvekan oerhört muskikalisk. Hitills tycker jag SVT fått till riktigt bra jokrar med Darin och Salem.

 3. rosenblom

  Fan, det stämmer ju inte med min teori… ;-(

  http://rosenblom.wordpress.com/2009/11/16/dolph-och-darin-en-vantad-duo/

 4. Rickard

  Är uppriktigt sagt positivt förvånad över jokrarna i år. SVT verkar ha tänkt till extra mycket och inte bara kört på de gamla beprövade korten. Låter riktigt intressant detta…

 5. schlagerfeber

  Själv hoppade jag ett högt glädjehopp och kan inte sluta le. Så himla bra val! YEEEY säger jag.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se