Bosnien efterlyser bidrag

2009-11-25 (onsdag)

Som tidigare meddelats så kommer Bosnien och Hercegovina den 7:e mars att avlöja vilken låt de ska tävla med i Eurovision Song Contest 2010.

Fram till den 20:e december tar TV-bolaget BHRT emot förslag på låtar som en jury sedan kommer att välja ut vinnaren bland. Endast landets medborgare kan ställa upp som artister men utländska låtskrivare är välkomna med sina bidrag. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Bosnien och Hercegovina kom i år på en 9:e-plats i finalen med ReginasBistra voda“. Själv hade jag väldigt svårt för den låten till att börja med men den växte till sig rejält innan finalen, där jag t.o.m. tyckte att den var riktigt bra.

Blir det en svårväxt låt även nästa år? Inte nödvändigtvis. Med tanke på att detta är landet som givit oss både “Call me” med Feminnem (14:e-plats 2005) och “Pokusaj” med Laka (10:e-plats 2008) så kan vi nog förvänta oss vad som helst. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Bosnien efterlyser bidrag”

  1. Rickard

    Bosnien är verkligen landet som skickar smäktande ballader, för att i nästa stund flippa ut totalt i något helt obegripligt! Men jag tror de vaskar fram något bra i år!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se