MiSt & Highlights = Webbjokern

2009-12-05 (lördag)

Det blir dansbandet Highlights som kommer att framföra webbjokerbidraget “Come and get me now” tillsammans med upphovsmännen Mia Terngård och Stefan Lebert (MiSt) i Melodifestivalen 2010. Se en intervju med Highlights på Dansbandskampens hemsida.
(Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Rak information som inte kan misstolkas är tyvärr inte svt:s starka sida. Vad är anledningen till att bidraget ibland kallas “We Can Work It Out” och ibland “Come And Get Me Now”? Om det är ett namnbyte på gång så kan ni väl skriva ut det i klartext?

Kan man lita på att det nu verkligen blir MiSt och Highlights som vi kommer att få se på MF-scenen? Det verkar ju så och jag hoppas verkligen på det men tror det inte förrän jag ser det. Jag önskar likväl alla inblandade lycka till och hoppas att det blir riktigt bra i slutändan.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “MiSt & Highlights = Webbjokern”

 1. rosenblom

  Va?? We can work it out är väl Andreas Johnsons låt?

 2. Schlagerpinglan

  rosenblom, Ja, så är det. Tack igen. 🙂 Börjar så smått att tröttna på svt och deras ständiga felaktigheter. T.o.m. Expressen får in fler rätt.

 3. Sofi Nilsson

  Har nån testat det här: http://www.tunerights.com/webbjokern man kan tydligen få lite av låtens intäkter. Nån som köpt? Verkar ju roligt.

  Alla som får del av “Come and get me now” kommer ju rösta massor på Melodifestivalen. Skitsmart.

 4. Schlagerpinglan

  Sofi Nilsson, Mmmm…. men även om låten skulle vinna så är det ju inget som säger att skivan kommer att sälja.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se