Det blir Michael von der Heide som kommer att representera Schweiz vid Eurovison Song Contest 2010. Låten han ska framföra heter “Il pleut de l’or” och den kommer att presenteras vid SwissAward show den 9:e januari. Valet har gjorts internt. (Källa: oikotimes.com)

Smakprov från Schweiz ESC-representant 2010:
Immer wenn du denkst“, Michael von der Heide

Schlagerpinglan: Enligt wikipedia så kom sångaren femma i den tyska ESC-uttagningen 1999 med “Bye Bye Bar” och har givit ut åtskilliga skivor sedan 1996, så det är en erfaren 38-åring de skickar. Förhoppningsvis är hans nästa ESC-låt i samma stil som ovanstående klipp, för det var helt i min smak. Lycka till Schweiz!

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Michael von der Heide för Schweiz”

  1. David G

    hoppas han får en OK låt.

    schlagerpinglan tror du att “Alexander Rybak febern” kommer hålla i sig och att flera länder till kommer välja manliga sångare till eurovision 2010?. verka rju så i nuläget.med 3 av 3 möjliga manliga hittils.

  2. Schlagerpinglan

    David G, Det är väl mycket möjligt att det blir en massa solo-killar i Oslo. Det har ju fungerat två år i rad och man tenderar ju till att upprepa sig. Det är ju stor risk att även Sverige skickar en solo-kille, frågan är bara om det blir Jöback eller Darin. Blir det på detta viset så vore det kanske bättre om vi skickade en färgglad och karismatisk tjej (eller grupp) som står ut bland alla singel-killarna.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se