Miros fem alternativ

2010-02-09 (tisdag)

Bulgariens ESC-val Miro Kostadinov har presenterat de fem låtar som allmänheten har att välja mellan, se länkar nedan. Med hjälp av tele- och smsröster kommer vinnarlåten att utses vid finalen den 28:e februari.

De fem finallåtana:
1. Eagle, Miro
2. Moyat Pogled v teb (My eyes on you) , Miro
3. Twist and Tango, Miro
4. Ostani (Stay), Miro
5. Angel si ti (You’re angel), Miro
(Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Efter en snabb genomlyssning har jag kommit fram till följande: “Eagle” är en ganska ointressant sak med irriterande takt. “Moyat Pogled v teb” och “Ostani” är lite lugnare låtar som eventuellt kan växa till sig efter några lyssningar. “Twist and Tango” är medryckande men inget man inte hört förr. “Angel si ti“, som har en lite mer modern takt och klistrig, enformig refräng, framstår därmed för tillfället som det bästa av de fem alternativen.

Ingen av de fem låtarna, eller Miros sångförmåga heller för den delen, imponerade så där väldigt mycket på mig. För deras skull så kan man ju hoppas att någon av de lite lugnare låtarna växer till sig enormt de närmaste veckorna, annars har de nog lite problem.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Miros fem alternativ”

 1. David G

  ja ingen final för bulgarien år 2010 heller….antagligen..

  tycker också det är komiskt hur tidningarna nu skriver upp dolph lundgren till någon slags kung. jag personlgien tyckte han var ok men väldigt trä-aktig i melodifestivalen. och lite sådär seg med sina repliker. känns som att tidningarna skapar en myt och en opinion som egentligen inte finns likadant som med björn gustafsson 2008.. vad hände med alla hans fans sen… de försvann lika fort som melodifestivalen 2008 slutade..

  tröttsamt..

 2. Schlagerpinglan

  David G, Jag imponerades av Dolphs framträdande och tyckte att det var en väldigt bra show han bjöd på. Tycker dock att mycket av värdet ligger i att det var så oväntat. Så trots att det var bra så håller jag inte alls med tidningarna och deras kampanj. Bättre att blicka frammåt och göra något nytt.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se