Vitrysslands ESC-bidrag 2010

2010-02-25 (torsdag)

Från början var det tänkt att vinnaren av ONT:sMusical Court” skulle få representera Vitryssland i Eurovision Song Contest 2010 men eftersom ONT inte blev fullvärdiga medlemmar av EBU så fick BTRC ta över.

Nu har BTRC med hjälp av en jury valt ut ett av de 41 bidragen som var intresserade och vinnare blev gruppen Three Plus Two med låten “Far Away“, se nedan.

Lyssna på Vitrysslands ESC-bidrag 2010 här:
Three Plus Two – “Far Away”
(källa: esctoday.com)

Uppdaterad 2010-03-19: “Vitrysslands (nya) ESC-bidrag 2010

Schlagerpinglan: Gruppen lär består av tre artister (Artyom Mihalenko, Elgiazar Farashyan, Yulia Shisko) samt två backup-artister (Alyona och Ninel Karpovich), därav namnet “3+2”. Bara det faktum att man redan i namnet antyder att man behöver hjälp med sången gör att man blir lite orolig.

Själva låten är enformig men helt OK. Hör man den några gånger så kan man kanske t.o.m. gilla den men jag tror inte att den kommer att tillhöra toppstriden. Vitryssland tävlar i semi 1 medan Sverige tävlar i semi 2.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Vitrysslands ESC-bidrag 2010”

 1. David G

  tycker låten är helt OK..men lite menlös..sådär..

  tycker det låter som en såndär låt som brukar kvalificera sig till final på 8-9 plats sådär..utan att göra något större väsen av sig i finalen.. typ som litauens bidrag 2009… kan också sluta med att bidraget hamnar sist i semin.. helt utifrån framträdandet. men en stabil låt för vitryssland.

 2. Rickard

  Tjatig låt! Det är beundransvärt hur VItryssland år efter år sänder eurovisions mest meningslösa bidrag (Finns dock undantag)….de som går in genom ena örat och ut genom det andra!
  Hade också jag sagt final, men eftersom juryn är i semifinalerna numera så vet jag inte! Men det kan räcka ändå!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se