Schlagerpinglan: Här nedan ser ni hur startordningen kommer att bli nästa vecka när det är dags för finalen av Melodifestivalen 2010.

Finalen av Melodifestivalen 2010, 13:e mars:
1. “You’re Out Of My Life“, Darin (Joker)
2. “Jag vill om du vågar“, Pernilla Wahlgren
3. “We Can Work It Out“, Andreas Johnson
4. “Kom“, Timoteij
5. “Hollow“, Peter Jöback (Joker)
6. “Unstoppable“, Ola
7. “I Did It For Love“, Jessica Andersson
8. “Keep On Walking“, Salem Al Fakir (Joker)
9. “This Is My Life“, Anna Bergendahl
10. “Manboy“, Eric Saade

Schlagerpinglan: Att det blev just Darin och Eric Saade som blev betrodda med favoritplatserna var ju skoj. Eftersom Darin inte vann sin deltävling så borde det ju betyda att Eric Saade har stor chans att knipa vinsten. Nää… så lättippad tror jag inte alls att finalen är utan det är nog ganska öppet. Fast jag hade ju inte blivit ledsen om resonemanget visar sig hålla. 🙂

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


10 kommentarer till “Startordningen: Finalen Melodifestivalen 2010”

 1. Rickard

  Anna Bergendahl och Andreas Johnson är enligt mig de enda låtar som har en rimlig chans till en topplacering! Fast ett varningens finger för Timoteij som fick ett fördelaktigt startnummer med två ballader före och efter låten! /I och för sig består ju nästan hela startfältet av ballader)

 2. Rickard

  Irland och moldavien har gjort de bästa urvalen ikväll! Rumänien helt okej! Ukraina och Kroatien lite mer sisådär! Speciellt Ukraina som gjort en svag uttagning!

 3. Trh

  Jag är nästan helt säker på att det blir Anna som tar flyget till Oslo.
  Låten är väl okej, men ganska tråkig.

  Jag hoppas på Jöback fortfarande.

 4. Kerstin

  Anna Bergendahl är favorit men bara bland folket och dom verkar ha glömt jury grupperna. Jag är ganska säker på att bland juryn är hon inte favorit utan där tror jag Darin och Jöback står högst i kurs och därför tror jag att Anna får flest röster av folket men att det inte kommer att räcka precis som när Perrelli vann över Sanna. Jag tror Darin kommer stå där som vinnare. Jag har två favoriter och det är Erik och Darin men tyvärr är Erik ganska chanslös verkar det som han är ju inte favorit hos folket utan där leder Anna stort och sedan är det Darin på en andra plats så det är nog någon av dom som åker till Oslo. Men det här är bara min analys fast den kan mycket väl visa sig vara rätt. Annars gillar jag de flesta låtar i finalen det är väl Anna, Pernilla och Andreas låt som inte faller mig i smaken riktigt men allt är ändå bättre än förra årets vinnare.

 5. Kerstin

  Jag vill också slänga in Salem som en potentiell vinnare för han kan överraska. Ja som sagt det blir spännande. Men hoppas i alla fall på killarna i år.

 6. Schlagerpinglan

  Rickard, Hur de tänkt i Ukraina förstår jag inte alls, då jag inte hittade någon värdig vinnarlåt alls där. Kanske har de ej råd att vinna i år? Vad gäller Melodifestivalen så tycker vi helt olika för där skulle jag nog säga att jag kan vara ganska nöjd vem som än vinner, bara det inte blir Anna eller Andreas (eller Ola). 🙂

  Trh, Förhoppningsvis så tänker juryn till och stoppar Anna, för Europa har inte sett Anna i Idol och därför ser de inget annat än en liten tjej med en halvbra låt. (Tror jag i alla fall för jag har inte heller sett henne i Idol och förstår därmed inte hysterin kring henne.)

  Kerstin, Det är många namn som skulle kunna vinna och de flesta är helt OK, bortsett från då Anna, Andreas och Ola som jag hoppas inte vinner. Ska bli intressant att se hur juryn (och speciellt de internationella jurygrupperna) resonerar.

 7. Cherie

  Jag blir ledsen om Sverige skickar en ballad. Det behövs verkligen inga fler ballader i Eurovision nu, det räcker!!

  Skickar vi Anna, Jöback eller Salem så börjar jag nog gråta… den enda som kan vinna för oss är Eric Saade, fattar inte varför Sverige inte förstår det? Hur svårt kan det vara? Bäst scenshow, bäst låt, den sätter sig DIREKT, bäst koreografi och bäst scennärvaro… och så är den upptempo, vi har aldrig skickat en sån låt förut och det har inget annat land heller. Vinner han i Sverige så vinner vi i år. Jag lovar det, jag är säker på det… lika säker som jag var på att Norge och Serbien skulle vinna.

 8. DavidG

  Timoteij, anna bergendhal eller eric saade vill jag helst se i oslo.

  men tor mig…med stor sannolikhet vinner anna bergendahl.

 9. Frida

  SVERIGE, vi måste skicka Eric Saade!

 10. Stefan

  Jag både hoppas och tror att Anna B vinner det här. Tycker årets låtar är sämre än fjolårets. Tycker Annas bidrag utklassar de andra.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se