Ännu fler ESC-videor

2010-03-24 (onsdag)

Schlagerpinglan: Om ni inte redan vet det så kan jag informera om att den officiella Eurovision-sidan samlar alla ländernas ESC-videor, och mycket mer, på youtube.com/eurovision. Ett ställe värt att besöka lite då och då m.a.o.. 🙂

Sedan jag sist uppdaterade min egen ESC-2010-sida så har bland annat videorna från Albanien, Danmark, Lettland, Malta och Bosnien och Hercegovina tillkommit, se länkar nedan.

Videor till diverse ESC-2010-bidrag:
Albanien – “It´s all about you“, Juliana Pasha
Lettland – “What For? (Only Mr. God Knows Why)“, Aisha
Bosnien – “Lightning And Thunder“, Vukašin Brajić
Malta – “My dream“, Thea Garret
Danmark – “In A Moment Like This“, Chanée & N’Evergreen

Schlagerpinglan: Som synes har Bosnien och Hercegovinas “Munja i grom” blivit “Lightning And Thunder” och lättare att förstå.

Tyvärr har jag inte hittat Ukrainas bidrag ännu men enligt eurovision.tv så ska bidraget heta “Sweet People” och framföras av Alyosha. Så fort EBU har godkänt låten så lär vi nog få höra den.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Ännu fler ESC-videor”

  1. Rickard

    Cirkus Ukraina verkar över nu! Och så klart när det gäller Ukraina har de nu hittat en ÄNNU bättre låt än den förra (vilken i sin tur var bättre än den första). Har inte sett något framträdande ännu, men den kommer garanterat ta sig vidare. Något som knappast gynnar Sverige, som redan hänger löst!

  2. Rickard

    Nu är vi visserligen bara inne på dag 2 på Europrediction och för Sveriges del har den inte visat sig representativ precis, men Sverige är i ledning 🙂 Vi svenskar som törstar efter framgång har äntligen fått någonting att glädjas åt 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se