Serbiens bidrag till Eurovision Song Contest 2010 framförs av Milan Stankovic och heter “Ovo je Balkan“. I sin PR-arbete så har de även spelat in en spansk version av låten som i den nya tappningen fått namnet “Balkañeros“, se länken nedan. (källa: esctoday.com)

Se den spanska versionen av Serbiens ESC-bidrag 2010 här:
Milan Stanković – “Balkañeros”

Schlagerpinglan: Eftersom Spanien röstar i semi 1, där Serbien tävlar, så är det ju ett genidrag att även spela in en spansk version av sitt bidrag. Det är ju knappast någon hemlighet att man har lättare att ta till sig låtar som man förstår texten på.

Själv var jag inte så imponerad av “Ovo je Balkan” från början men efter att ha hört den ett antal gånger så har jag ändrat åsikt. Numera är jag väldigt förtjust i denna svängiga lilla sak och hoppas på en finalplats för Serbien.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Spansk version av “Ovo je Balkan””

  1. Rickard

    En skämtlåt eller? Jag vet inte vad som hänt med Serbien. De brukade sända underbara ballader och fina sånger men både förra året och detta året vet jag inte om jag ska skratta eller gråta! Förhoppningsvis med juryn i semifinalerna så kommer denna låten inte räcka till final!

  2. Schlagerpinglan

    Rickard, “En skämtlåt”, det var precis min första tanke om låten. Jag var inte alls imponerad men efterhand som jag lyssnat på den så blev jag mer och mer vänligt inställd till den. Nu tycker jag att den är riktigt underhållande.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se