Videon till grekiska “Opa”

2010-04-13 (tisdag)

P.g.a. budgetnedskärningar så har TV-bolaget i Grekland beslutat att inte göra någon speciell video till landets ESC-bidrag. Artisten Giorgos Alkaios beslöt sig då för att själv att ordna så att det blev en ordentlig video till låten. Resultatet ser ni här nedan.
(källa: esctoday.com)

Se videon till Greklands ESC-bidrag 2010 här:
Giorgos Alkaios and friends – “OPA”

Schlagerpinglan: Bortser man från att det tar väldigt lång tid för låten att komma igång så tycker jag att detta är en helt OK video. Dansande män, skarpa kontraster, vacker natur och inga spår från den nationella uttagningen. Bra gjort!

(Bäst video hitills tycker jag dock att Rumänien, med sin “Playing with fire“, står för.)

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Videon till grekiska “Opa””

 1. Frida

  Själv tycker jag väldigt mycket om videon till Algo Pequenito, Spaniens bidrag(Det där kan aldrig vara rättstavat….men du förstår nog vilken jag menar)

 2. Kenneth

  Synd att den Grekiska videon på ESC´s sida inte är i sync…

 3. Rickard

  En helt anna sak! JaQuel Knight ska tydligen fixa koregrafin till Safuras framträdande i ESC! Han är bland annat känd som Beyonces koreograf och av många ansedd som den bästa i branschen!

  Jag är egentligen emot det här med scennummer, då det borde vara musiken som står i centrum. Men man kan ju inte annat än att bli lite nyfiken på hur detta sammarbetet kommer sluta 🙂

 4. Schlagerpinglan

  Rickard, Mmm… detta kan bli väldigt intressant.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se