Remixer av “This is my life”

2010-04-17 (lördag)

Anna Bergendahl kommer, som ni säkert vet, att få representera Sverige i Eurovision Song Contest 2010 med balladen “This Is My Life“. Här nedan ser ni länkar till ett par lite mer fartfyllda remixer av låten.

Lyssna på remixer av Sveriges ESC-bidrag 2010 här:
Anna Bergendahl – “This is my life” (Niclas Kings Radio Remix)
Anna Bergendahl – “This is my life” (Kaveh Azizi Remix)

Schlagerpinglan: Det är ingen hemlighet att jag inte är så förtjust i originalversionen av “This is my life”. Trots ett ivrigt lyssnande så kan jag inte förmå mig att tycka om den. Då är det bra att det dyker upp sådana här remixer som gör att man faktiskt kan njuta av sitt lands ESC-bidrag. 😀

Hade Anna tävlat med Niclas Kings Radio Remix-version i Oslo så hade jag nästan t.o.m. kunnat hoppas på en bra placering för Sverige men till skillnad från många andra länder så brukar inte Sverige vilja/våga ändra om så mycket i sina låtar efter uttagningen. Detta kan dock vara en bra egenskap, i alla fall om man tycker om det bidrag man valt ut.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Remixer av “This is my life””

  1. Kerstin

    En klar förbättring med denna remix men fortfarande ingen låt jag lyssnar på eller gillar. Dessutom spelar en remix ingen större roll om man inte gillar Annas personlighet eller hennes röst. Anna skulle nog själv aldrig vilja framträda med denna remix hon verkar inte vara den “typen” av artist. Nej i ESC tror jag nog ändå att jag föredrar originalversionen även om det är som att välja mellan pest och kolera för mig.

  2. O

    Mangen tack! 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se