I Eurovision Song Contest 2010 kommer Belgien att representeras av Tom Dice och hans “Me and my guitar“. Den officiella videon, som filmats i USA, har nu blivit presenterad, se länk nedan.
(källa: esctoday.com)

Se videon till Belgiens ESC-bidrag 2010 här:
Tom Dice – “Me and my guitar” (één.be)

Schlagerpinglan: Eftersom jag kommer att skriva ett presentationsinlägg om Belgien också så småningom så vill jag inte skriva för mycket om själva låten nu. Jag nöjer mig med att konstatera att videon var helt OK och att den gjorde låten rättvisa.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Videon till “Me and my guitar””

 1. Rickard

  OGAE-fanklubbarna har börjat rösta! och resultatet hittills glädjer säkert dig schlagerpinglan, för Tyskland leder (delad med Danmark)!

 2. Schlagerpinglan

  Rickard, Tackar. Har precis skrivit om de fyra första klubbarna, så enligt min sammanställning så leder fortfarande Tyskland. 🙂 Fler klubbar har rapporterat men jag följer esctoday.com så det inte blir för rörigt.

 3. Kerstin

  Kommer skriva mer utförligt om Belgiens bidrag när du skriver ditt presentationsinlägg men herregud vad jag älskar den låten den bara måste vinna.

 4. Schlagerpinglan

  Kerstin, Vinner gör den nog inte men ingenting är ju omöjligt. Om inget annat så hade tävlingen mått bra av det.

 5. Johan

  Denna låt tror jag garanterat hamnar i topp tio, och vem vet, för mig känns det inte helt uteslutet att nästa års Eurovision hamnar i Bryssel (Även fast det inte är min främsta gissning). Oavsett så tror jag att det hänger på Belgien eller Tyskland om ESC 2011 ska hamna i Västeuropa. Även fast jag tycker att det här med blockröstning och diasporaröstning är skitsnack så tror jag att det skulle vara bra för tävlingen om det hela vanns av ett västeuropeiskt land. Då skulle flera av dessa länder börja ta tävlingen seriöst, låtkvalitén skulle höjas och flera avhoppande länder skulle kanske återvända.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se