Lite nytt på ESC-fronten

2010-04-22 (torsdag)

Portugal har numera en video till sitt ESC-bidrag “Há dias assim“, se länk nedan. I väntan på slutversionen av Storbritanniens ESC-bidrag “That sounds good to me“, som kommer nästa månad, så hittar ni länken till studioversionen av här nedan.

Lyssna/se på två ESC-bidrag 2010 här:
UK: Josh Dubovie – “That sounds good to me” (studioversion)
Portugal: Filipa – “Há dias assim” (musikvideo)

Schlagerpinglan: Lite kort bara: Trots ett antal lyssningar så får jag inte grepp om Portugals bidrag men det är ju trevligt att den fick en video i alla fall. Storbritanniens slutversion ser jag fram emot med stor nyfikenhet. Där tycker jag om 80-tals-soundet men efterlyser lite mer sting. Som det är nu så känns det lite väl mesigt.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Lite nytt på ESC-fronten”

  1. Rickard

    Låten har fångat mig, men jag inser att den hade funkat på 90-talet! Inte 2010 tyvärr!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se