Veckans Eurovision-videor

2010-05-05 (onsdag)

Schlagerpinglan: Efter att ha varit utan internetförbindelse (i vad som känns som) en evighet så gör jag här en sammanfattning av divese Eurovision-videor som presenterats under veckan, kanske är det någon som även ni missat.

Länkar till videor och remixer av diverse ESC-2010-bidrag:
Sverige – “This Is My Life” (video)
Bosnien – “Thunder And Lightning” (slutlig version/video)
Island – “Je ne sais quoi” (video)
Frankrike – “Allez Ola Olé” (video)
Azerbajdzjan – “Drip Drop” (video)
Armenien – “Apricot Stone” (officiell remix+instrumental version)
Israel – “Milim” (ny version)

Schlagerpinglan: Klart bäst tycker jag att videon till AzerbajdzjansDrip Drop” var. Det märks att de satsar stenhårt och inte lämnar något åt slumpen. Frågan är bara om inte lite av Eurovison-andan och landskamps-känslan försvinner när man köper in det mesta från utlandet? Det är kanske bara jag som är lite överkänslig. Hur som helst så tycker jag om både videon och låten.

Den svenska videon då? Jo, den fängslar ju inte en på samma sätt som den isländska men är klart bättre än många andra svenska ESC-videor genom tiderna. Själv har jag dock fortfarande inte upptäckt charmen med låten men förhoppningsvis så gör Europa det så att vi inte missar finalen.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se