Bulgarien: Angel si ti

2010-05-10 (måndag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2010.

Land: Bulgarien
Bidrag: “Angel si ti” (video) (live) (text)
Artist: Miro

Startnummer: nr 13 i semifinal 2
Uttagningsprocess: Artisten valdes ut internt. TV-tittarna valde en av fem låtar.
ESC-historik: Bulgarien

Presentationer av bidraget och artisten:
esctoday.com, eurovision.tv, svt.se

Tidigare på Schlagerpinglan: “Bulgariens ESC-bidrag 2010”

Odds-listor: Undre halvan/botten-fem av de 39 & inte till final

Schlagerpinglan tror: Till final
Trots att oddsen talar emot Bulgarien så tror jag faktiskt att denna låt kommer att ta sig vidare till finalen. Man ska inte underskatta kraften i en låt som många kan sjunga med i utan problem. Att sedan låten i sig bara blir bättre och bättre för varje gång man hör den gör ju inte förutsättningarna sämre för Bulgarien.

Schlagerpinglan tycker: Till final
Till en början var jag inte så förtjust i denna låt men till skillnad från andra semi-2-bidrag så har Bulgariens bidrag växt. Det är kanske inget musikaliskt storverk men det svänger och det fastnar. Kan Miro bjuda på en underhållande scenshow och undvika falsksång så tycker jag definitivt att Bulgarien förtjänar en finalplats i år.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Bulgarien: Angel si ti”

  1. Kerstin

    Det här är väl inte direkt dåligt på nåt sätt, helt ok faktiskt, men med den hårda konkkurens som råder i SF 2 så tror jag inte Bulgarien tar sig vidare. Fast personligen så hade jag hellre sett Bulgarien än t ex Armenien i final men det är min personliga smak och vad jag tror är en helt annan.

  2. Rickard

    Är mer tveksam till att den ska ta sig vidare! Som Kerstin säger håller bulgarien till i stentuffa semi 2 och enligt min kalkyl finns det 10 låtar som är bättre än denna! Tror att Ukraina kniper den platsen faktiskt!

  3. Schlagerpinglan

    I semi 2 har jag ett antal låtar som jag tror kämpar om den sista finalplatsen och till skillnad från er så tror jag att det blir Bulgarien som får den. Vi får väl se hur det blir. Snabbar upp presentationerna nu med tre-fyra länder/dag så det blir klart någon gång. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se